Valpar

Nu är dom här, det har kommit två tikar och en hane, får se om det blir någon mer, är inte säker.


Flyttar får

Tiff och Qit flyttar lite får
 

Våra dagar

Dagarna går och jag räknar sakta ner mot valpning, mindre än tre veckor kvar nu.
Jag ser verkligen fram emot detta och det skall bli så spännande att se hur många det blir och vad det är för fördelning, Tea har ju alltid varit snål med tikarna och bara fått en i varje kull, jag hoppas inte Tiffany ärvt den egenskapen. Annars är hon precis som vanligt, motivationen är på topp och hon jobbar på som alltid. Märker faktiskt inget på henne om man ser till beteendet, mer än att hon är lite hungrigare än vanligt.
 
Dessa bilder tog jag när hon var på dygn 39 alltså för 5 dagar sedan.
 
Johanna Kempe har varit här och hälsat på och tog helt underbara bilder från när vi vallade!
Tack än en gång för dom fina bilderna Johanna.
 
 
Jag skall också gratulera två av "mina" valpar, två ur Happy kullen har i helgen debuterat Ella har startat VP och blivit GK vallhund stort grattis Helen och Lix och Sofia har startat lydnadsklass 1 och fick ett 1:a pris på hela 190,5p jätte grattis, och super bra jobbat av er bägge! Happy valparna är ännu inte ens 1 och 1/2 år men 5 har redan varit ute på tävlingsplan :) är så stolt över mina valpköpare som förvaltar dessa hundar så bra!
 
 

DM och lite annat

I helgen var det U-DM i Lydnad och Qit och Joline deltog, Tiffany är idag på dygn 37 vilket innebar att det var precis att hon inte fick starta på några tävlingar. Så det fick bli Qit och Joline som fick starta.
 
Joline var först på tur, och jag kan sammanfatta det som att hon var i alla fall den gladaste hunden på planen. Hon hade jätte roligt och jobbade på hela programet även om det var en hel del slarv. Det är ju lite mitt mål, hon är ju ännu ung och jag vill att hon skall orka köra ett helt program, ha en härlig attityd och ha roligt inne på planen och det har hon, nu skall man bara sakta lyckas packa ihop henne så jag blir av med endel studs och slarv som blir.

Qit gjorde ett fint program och vi hade en bra känsla, det räckte till att vi vann DM'et.

Vi tävlade också lag där både Joline och Qit var med, och även vårat lag vann.
 
 
Vi tränar på som vanligt just nu jobbar vi på med fjärren, jag la ut lite filmer på FB gruppen. Ni kan kolla på dom där, Joline tränar på ligg/sitt och sitt/ligg skiften. Och Tiffany har jag tränat om fjärren då jag vill hon skall kunna jobba oberoende av min position så jag enklare kan placera mig så jag ser hon inte flyttar sig, filmer på det finns som sagt i gruppen.
 
Tiffany är idag som sagt på dygn 37 och är hon inte dräktig vet jag inte vad. Hon visar alla tecken hon kan och det skall bli så spännande att se vad detta blir.
 
Tiffany och Qit har fått jobba endel med fåren, Qit utvecklas för varje gång och jag det kommer helt klart bli vallhund av henne också.

 
 
Joline och Qit har kommit på att det där med att åka traktor är roligt.
 
 

RSS 2.0