Hunddag i Malung

Det blev en hel dag i malung. Först sågs vi ett helt hundgäng och gick ett varv i "byn" sedan samlades vi i parken där uppvisningen skulle hållas, Först var agilityn, jag var med me Tiffany, vi har kört väldigt lite agility, hon kan alla hinder men springer mest som en tok, så också idag, men för publiken var det roande, med en liten rödtott som var högt och lågt och hade lite för brottom i slalomen att hon skrek och fuskade någon port, men då fick hon göra om och skrek ännu mera...





Sedan var det dags för lydnaden, hon kändes inte helt 100, men hon var med och jobbade på, det är ju sådana här grejer vi behöver ut på, för att få den extrema störningen. En liten gräsplätt folk och hundar överallt, lådbilsrace, hästar och kossor. Ja Störning helt enkelt.

Här är några bilder som talar om hennes intensivitet, inställning och attityd!

Frittfölj


Ut till konen innan rutan


Apporering med dirrigering, påväg ut mot apport


Och in med apport


Hoppapport


Sedan drog jag hem till Malin där vi tog en promenad och sedan lite fika. Vi skrattade i massor och hann också skotträna lite innan jag for hem. Så ja en härlig hunddag helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Malin

Gött att vi kunde snacka lite om ditt och datt och lite annat ;-). Skotträningen gick ju sådär eftersom alla skotten drogs av samtidigt, på't igen imorgon!

Du glömde ju nämna att du spelat Klarinett, eller spelat... ja blåst i den iallafall :-)



Kram Malin m familj

2011-09-10 @ 23:31:36
URL: http://www.wheats.se
Postat av: Vanessa

Ser ut som att Tiffen ska vrida nacken av sig i fria följet :P

2011-09-11 @ 00:40:42
URL: http://vvanesssa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0