Vad hade jag trott?

Undra hur jag reagerat om någon kommit fram till mig denna sommardag och berättat för mig att ingen av dessa underbara varelser som förgyller min dag, den här dagen vid sjön kommer att finnas med när det nya 2012 börjar. förmodligen hade jag bara skrattat, slängt ur mig en flörtig kommentar och fortsatt bada.

Just då så overkligt och omöjligt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men Tea är väl bara utlånad? Eller är de föralltid nu när du flyttat? Hur blir det me kenneln nu? Föda upp vallhundar utan att själv ha tillgång til vallning...hmm..?

2011-12-19 @ 19:22:28
Postat av: Anonym

vad hände med svea?

2011-12-19 @ 22:29:44
Postat av: Anonym

måste kännas kontigt för dej nathalie, helt ovetande så vart det så att tea spot och jean flyttade iväg bort från dej, du som kanske tänkte : 2012 kommer bli det bästa året någonsin med alla mina hundar.. poff så vart det inte så som du hade tänkt dej..

2011-12-19 @ 22:43:58
Postat av: Heidi

Hade tänkt och maila dig och fråga, men kanske kan fråga här eftersom det verkar vara fler som undrar. Undrar också om du kommer fortsätta att föda upp hundar, såg på din hemsida att du hade valpplaner inför nästa år :-)

2011-12-20 @ 13:12:20
Postat av: Nathalie

Skall svara på era frågor :)

Jo tanken från början var att Amanda skulle låna Tea tills Jess var 1år och hon kunde ta med henne till skolan. Men Amanda och Tea har verkligen fattat tycke för varandra dom har otroligt kul och Tea får leva ett aktivt liv och göra allt det hon älskar med Amanda. Så vi har pratat om det och Tea kommer som det ser ut att bli kvar hos henne. Hon är över 8 år nu så hon får köra på och leva livet så länge det går :)

Hur det blir med uppfödningen återstår att se, hemsidan är väldigt dåligt uppdaterad som ni säkert sätt så jag skall se till fixa det, tro inte riktigt på det som står där. Svea kommer inte ha någon kull nästa år, jag har kvar avelsrätten på henne och hon bor hos Sarah där hon får valla och träna. Så får se i framtiden hur det blir med valpar på henne men jag har kvar möjligheten.

Tiffany skulle jag ju vilja ta valpar på och vill ju samtidigt inte hon blir för gammal så det blir som med Tea, så jag får se hur jag löser det. Inget är ristat i sten och jag får se hur livet artar sig :)

Ang, föda upp vallhundar och inte ha tillgång till vallning, tar min friheten och bloggar lite om det, hoppas hinna det ikväll.

2011-12-20 @ 16:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0